Geavanceerder dan ooit.

Met heel veel slimme technieken en nog meer onmisbare eigenschappen. En eindeloze mogelijkheden om uw auto te personaliseren. Kortom: in de nieuwe Fiesta hebt u meer rijplezier dan ooit.

De nieuwe Fiesta is opnieuw uitgevonden. Ervaar zelf hoe slim het ontwerp is, en u merkt meteen dat deze auto veel meer te bieden heeft dan u op het eerste gezicht zou denken.

Bedien de slimme technieken met uw stem

Slimme technieken zijn bedoeld om uw leven eenvoudiger te maken. Als dat goed werkt op uw telefoon en misschien wel bij u thuis, waarom zou dat dan ook niet in uw auto kunnen? Dat is de gedachte achter Ford SYNC 3, een geavanceerd systeem waarmee u uw telefoon, muziek en navigatie eenvoudig bedient met uw stem. Of via het kleurentouchscreen van 8 inch.

U zegt bijvoorbeeld ‘ik heb trek’ en ziet een overzicht van lokale restaurants. De Michelingids helpt u bij het zoeken of reserveren van een hotel in de buurt. AppLink geeft u toegang tot de favoriete apps op uw smartphone, zoals Spotify. Live Traffic helpt u files te vermijden en uw bestemming sneller en efficiënter te bereiken.

Maar de nieuwe Fiesta geeft u nog meer: behalve SYNC 3 heeft de auto heel veel eigenschappen en systemen die je eigenlijk alleen in een veel grotere en duurdere auto zou verwachten.


Nieuwe look zet de toon

De nieuwe Fiesta staat voor alles wat u al weet van de Fiesta – en waardeert – maar dan beter. Zijn vloeiende lijnen onderstrepen zijn aerodynamische uiterlijk. Noem het eigentijds. Noem het stijlvol. Opvallend is het zeker.

Het interieur is zo ontworpen, dat u en uw passagiers er graag tijd in doorbrengen. Het stijlvolle ontwerp en de slimme snufjes zijn een plezier om naar te kijken – en aan te raken. De sfeer is relaxed. De details zijn verfijnd. Dat maakt de nieuwe Fiesta prettig, functioneel en bovendien een echte schoonheid.

Maak van de nieuwe Fiesta helemaal uw persoonlijke auto. Met de exclusieve personalisatiepakketten. Of een van die verfrissende nieuwe looks en stylingopties, zoals de sportieve ST-Line, de Active of de luxe Vignale.

Muziek zoals muziek bedoeld is

Wat uw stijl ook is: muziek moet klinken zoals de artiest het bedoeld heeft. Dat is precies wat u kunt verwachten in de nieuwe Fiesta. Helemaal nu die verkrijgbaar is met B&O PLAY. Een high-end audiosysteem (675 watt) dat een warm en krachtig geluid geeft. Wat wil je ook, met tien speakers, een woofer en een subwoofer.

B&O PLAY is speciaal ontworpen voor de nieuwe Fiesta. De akoestiekexperts zijn er honderden uren mee bezig geweest om het geluid nauwkeurig op de auto af te stellen. Daarbij denken ze bijvoorbeeld ook aan de rijomstandigheden. Zodat u geniet van helder geluid – altijd en overal. Dus zet dat volume maar lekker hoog en luister naar uw favoriete muziek in uw eigen concertgebouw: uw Fiesta.

Neem contact op voor meer informatieReserveer alvast een proefrit