• Ford EcoSport ST-Line

  De nieuwe Ford EcoSport ST-Line

  Hij is ruim én wendbaar en daarmee de perfecte SUV voor in de stad en daarbuiten. Met zijn B&O PLAY-audiosysteem met 10 luidsprekers geniet je altijd van je favoriete muziek. Je telefoon, apps en navigatie bedien je simpel met je stem. En je maakt jouw EcoSport echt uniek door te kiezen voor een ander kleur dak ten opzichte van de carrosseriekleur. Fris, opvallend en sportief: zet je schrap voor de nieuwe EcoSport. Geniet nu van onze kortingen op de Ford EcoSport ST-Line, zoals de Upgrade Bonus van € 1000,- of Private Lease  vanaf € 349,- per maand.  Iets voor jou? Maak anders even een afspraak om proef te rijden in deze sportieve EcoSport ST-Line of kom bij ons langs.

 • Ford EcoSport ST-Line

  Ford EcoSport ST-Line: Handig en slim

  Als het om jouw rijplezier gaat, laten wij niets aan het toeval over. Je voelt het meteen als je achter het stuur plaatsneemt. Daarom is elke functie en technologie bewust toegevoegd. En zodra je start, merk je dat alle vier de wielen even hard meewerken om jou onder alle omstandigheden zekerheid te bieden; zelfs als je op een helling staat. Wij nemen namelijk graag het zekere voor het onzekere. Geniet nu van onze kortingen op de Ford EcoSport ST-Line, zoals de Upgrade Bonus van € 1000,- of Private Lease  vanaf € 349,- per maand. Maak alvast een afspraak voor een proefrit via onderstaande knop en ervaar het zelf.

 • Ford EcoSport ST-Line

  Veilig onder alle omstandigheden

  Je voelt je zeker achter het stuur als je weet dat aan je veiligheid is gedacht. En daaring gaan we ver. Zo gebruiken we de nieuwste veiligheidssystemen en technologieën die jou, je passagiers en je auto kunnen beschermen. Niet voor niets heeft hij een 4-sterren Euro NCAP-classificatie gekregen. Niet alleen dankzij de uitgebreide set airbags voor en achter, maar ook vanwege de extra technology in de EcoSport ST-Line. Zo heeft de EcoSport het slimme antiblokkeersysteem en de controlesystemen voor stabiliteit en overbrenging. En zelfs de bandenspanning wordt continu gecontroleerd. 

 • Ford EcoSport ST-Line

  Achteruitrijden op zijn simpelst

  Je kunt achteruitrijden zonder zorgen over paaltjes, fietsen, lage muurtjes.. de automatische achteruitrijcamera laat je precies zien wat er zich achter de auto bevindt. En helpt je met virtuele lijnen op het scherm om makkelijker te parkeren, zelfs in de kleine plaatsen. Geniet nu van onze kortingen op de Ford EcoSport ST-Line, zoals de Upgrade Bonus van € 1000,- of Private Lease  vanaf € 349,- per maand. Maak alvast een afspraak voor een proefrit via onderstaande knop en ervaar het zelf. Of kom langs op onze locatie om deze nieuwe Ford EcoSport ST-Line te bewonderen.

 • Ford EcoSport ST-Line

  Technologieën bij de Ford EcoSport ST-Line

  Je auto moet bijdragen aan een prettig leven. Daarom willen wij dat alle nieuwe techniek die wij gebruiken ook iets positiefs daaraan toevoegt. En dat is precies wat je kunt verwachten als je in de nieuwe EcoSport stapt. Van helling wegrijassist tot Ford SYNC: maak kennis met technologieën die elke rit tot een aangename ervaring maken. Want wat maakt deze EcoSport ST-Line nou zo uniek? Deze compacte SUV heeft genoeg technologie om de rijervaring zo aangenaam mogelijk te maken. Zoals de achteruitrijcamera, maar dus ook het Blind Spot information System. Kom voor meer informatie over deze features langs bij onze locatie of neem alvast contact met ons op.

 • Ford EcoSport ST-Line

  Maximale grip met een minimale inspanning

  Weet jij hoe je het best slippende wielen voorkomt? Met het Traction Control System in de nieuwe Ford EcoSport ST-Line. Door continu het vermogen dat naar elk wiel wordt overgebracht te controleren en aan te passen, biedt het je maximaal contact en optimale grip wanneer je accelereert. Dit maakt de rijervaring van de nieuwe Ford EcoSport ST-Line zo aangenaam. Maak alvast een afspraak voor een proefrit via onderstaande knop en ervaar het zelf. Of kom langs op onze locatie om deze nieuwe Ford EcoSport ST-Line te bewonderen.

 • Ford EcoSport ST-Line

  Elke situatie de baas

  In balans zijn is goed, en zeker op de weg. Daarom checkt de electronische stabiliteitscontrole voortdurend de bewegingen van jouw EcoSport ST-Line. Daarnaast corrigeert dit systeem automatisch bij iedere afwijking, zoals slippen. Dan brengt het systeem je weer in correcte positie, zodat jij in controle blijft. Geniet nu van onze kortingen op de Ford EcoSport ST-Line, zoals de Upgrade Bonus van € 1000,- of Private Lease  vanaf € 349,- per maand. Maak alvast een afspraak voor een proefrit via onderstaande knop en ervaar het zelf. Of kom langs op onze locatie om deze nieuwe Ford EcoSport ST-Line te bewonderen.

 • Ford EcoSport ST-Line

  Vermogen en efficiëntie

  Verminder je brandstofvebruik met wel 10%. Waarom zou je ook bij de verkeerslichten of in de file onnodig brandstof verbruiken. Het start-stop systeem schakelt de motor automatisch uit als je stilstaat, terwijl andere belangrijke functies gewoon blijven werken. Om weer te gaan rijden, trap je de koppeling in en schakel je naar de eerste versnelling zoals gewoonlijk. Bij een automaat trap je het gaspedaal weer in om te starten. Kom het zelf proberen tijdens het maken van een proefrit. Dit kan via onderstaande knop of kom langs bij onze locatie. 

Boek een proefritContactOntdek andere ST-Line modellen